Latvijas uzbrucējs Miks Indrašis piektdien guva savus pirmos vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Vladivostokas "Admiral", neglābdams to no zaudējuma.

Indraša un Riharda Bukarta pārstāvētā "Admiral" mājās ar 1:5 (0:1, 1:2, 0:2) piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist" vienībai, kas svinēja devīto uzvaru pēc kārtas.

Indrašis vārtus guva otrā perioda 17.minūtē, kad ar tālu metienu realizēja vairākumu, tobrīd panākdams 1:3.

Ar trīs gūtiem vārtiem uzvarētājiem izcēlās Aleksejs Makejevs.

Indrašis piektdien uz ledus pavadīja 17 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā septiņas reizes meta pa vārtiem un uzvarēja vien divos no 11 iemetieniem. Bukarts 15 minūtēs un 14 sekundēs bija otrs aktīvākais aiz Indraša, izdarot piecus metienus pa vārtiem, tāpat viņam divi bloķēti metieni un viens spēka paņēmiens.

Šosezon Indrašis 27 spēlēs guvis piecus vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēle, kamēr Bukartam 19 mačos ir pieci precīzi metieni un trīs piespēles.

Tikmēr "sauso" uzvaru svinēja aizsarga Jāņa Jaka pārstāvētā "Soči" komanda, kas viesos ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pieveica Habarovskas "Amur".

Jaks 19 minūtēs un vienā sekundē divreiz meta pa vārtiem un bloķēja divus metienus. Viņš šajā sezonā 27 cīņās atzīmējies ar četriem gūtiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Soči" ar 30 punktiem 33 spēlēs ieņem desmito vietu Rietumu konferencē, kamēr "Admiral" ar 19 punktiem 33 dueļos ir pēdējā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!