Foto: LETA

Nav pieļaujams, ka pēc labi aizvadītas spēles seko slikta, bet jātur sevi līmenī nepārtraukti, izteicās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis.

Jaunais uzbrucējs, kurš septembra beigās svinēs savu 22. dzimšanas dienu, par zvaigzni kļuva šī gada pasaules čempionātā, kad negaidīti nokļuva Latvijas valstsvienības pirmajā maiņā.

Šosezon Indrašis arī Rīgas "Dinamo" komandā spēlē pirmajā maiņā. Pēc vienības neveiksmīgā sezonas sākuma hokejists pirmās mājas spēļu sērijas otrajā mačā tika atmests uz trešo maiņu, tomēr jau nākamajā cīņā viņš bija atgriezies vadošajā uzbrucēju virknējumā, kurā spēlē kopā ar Mārtiņu Karsumu un Džeimiju Džonsonu.

"Sākumā bija grūti, pirmajā periodā nebijām iespēlējušies, bet pēc tam jau spēle aizgāja," Indrašis atcerējās maču ar Novokuzņeckas "Metallurg" komandu, pirms kura tika sajaukti visi četri uzbrucēju trijnieki, tomēr tas palīdzēja tikt pie pirmās uzvaras pamatlaikā šosezon.

Pats Indrašis par savu pazemināšanu nebija pārāk satraucies. "Vienkārši jācenšas, jācīnās. Nevar vienu spēli labi nospēlēt, bet nākamo slikti - jātur sevi līmenī nepārtraukti."

Pēc šī mača Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio atzina, ka viņaprāt Indrašis ir noguris. Pats uzbrucējs tā nedomā.

"Nejūtos noguris vispār. Varbūt treneris redz labāk," teica uzbrucējs, priecājoties par šo sezonu. "Emocijas ir patīkamas, viss forši. Pirmajā maiņā spēlēt ir ļoti labi."

Savukārt, runājot par neveiksmīgajām sezonas pirmajām četrām spēlēm, Indrašis atzina, ka bieži pietrūkusi veiksme.

"Nedaudz neveicās, nevarējām iemest. Savukārt noturēt rezultātu mēs varam labi. Cerams, ka turpināsim labi spēlēt," uzsvēra uzbrucējs.

Kā ziņots, sezonas pirmajos četros mačos Rīgas "Dinamo" komanda izcīnīja vien divus punktus, bet nākamajās divās cīņās tika pie diviem panākumiem pamatlaikā, kas deva sešus punktus.

Indrašis šīs sezonas pirmajās sešās cīņās guvis divus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles, kas dod komandas otrā rezultatīvākā spēlētāja godu.

Zīmīgi, ka pirms šīs sezonas viņš KHL bija aizvadījis tikai vienu maču.

Piektdien Rīgas "Dinamo" uzsāks sezonas otro izbraukuma sēriju, pirmajā mačā sacenšoties ar Mitišču "Atlant" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!