Foto: AP/Scanpix/LETA
Latvijas hokeja kluba Rīgas "Dinamo" kapteinis Miks Indrašis pēc zaudējuma Špenglera kausa pirmajā spēlē intervijā komandas mājaslapā internetā atzina, ka mačā juties fiziski noguris, kas daļēji traucējis cienīgi aizvadīt cīņu.

Prestižā turnīra – Špenglera kausa izcīņa – ieskaņā otrdien rīdzinieki ar 1:6 piekāpās Šveices hokeja izlasei, kas šajās sacensībās gatavojas Phjončhanas olimpiskajām spēlēm. Rīgas "Dinamo" ātri ielaida trīs vārtus un vēlāk tā arī nespēja atgūties, bez ierunām piedzīvojot smagu zaudējumu.

"Nekas nesanāca no tā, ko gribējām. Treneris bija devis uzdevumus, bet nekas negāja no rokas. Varbūt fiziski nejutāmies tik labi, nespējām izskriet līdzi (pretiniekiem). Vakar treniņā jutos daudz labāk, bet šodien... Šodien bija sajūta, ka uz muguras uzlikta svara bumba un jānes kalnā," saka Indrašis, kurš guva rīdzinieku vienīgos vārtus spēlē. "Kad guvām vārtus un panācām 1:3, radās sajūta, ka varam visu vēl pagriezt uz otru pusi. Bet tad ātri ielaidām vārtus. Atkal "nosēdāmies" un netikām ne ar ko galā."

Turnīra reglaments nosaka, ka pirmās spēles zaudētājs jau nākamajā dienā aizvada nākamo spēli, kamēr uzvarētājiem ir brīvdiena. Tādējādi rīdzinieki jau trešdienas, 27. decembra, pēcpusdienā tiksies ar Somijas komandu HPK.

"Jāaizmirst šī spēle (pret Šveices izlasi). Cerams, ka pašam fiziski būs vieglāk. Pret somiem būs ātrs hokejs, viņi "sitīsies" un tam jābūt gataviem," bilst Indrašis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!