Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēlētājiem esot uzreiz pateikts, ka Cerību kausā jāuzvar, intervijā portālam "allhockey.ru" atcerējās latviešu uzbrucējs Miks Indrašis.

Kā ziņots, pēc ļoti neveiksmīgās regulārās sezonas Rīgas "Dinamo" startēja Cerību kausā, kurā piedalījās izslēgšanas spēlēs neiekļuvušās komandas. Šajā turnīrā rīdzinieki triumfēja, kļūstot par KHL labāko komandu starp vājajām.

Indrašis par Latvijas izlases atklājumu kļuva pagājušā gada pasaules čempionātā un sekojošajā sezonā jau bija pilntiesīgs Rīgas "Dinamo" pamatsastāva spēlētājs.

"Sākotnēji bija nedaudz grūti pāriet no jaunatnes hokeja uz pieaugušo," Indrašis atcerējās pagājušo sezonu, kas viņam bija pirmā tik augstā līmenī. "Tas tev nav iegūt ripu un vienkārši nesties uz priekšu."

Indrašim līgums ar Rīgas "Dinamo" komandu ir līdz 2015.gadam, un viņš uzsver, ka pašlaik ilgtermiņa plānus neveido.

"Šis ir mans dzimtais klubs. Protams, vienmēr var pafantazēt, tomēr pagaidām es ar to neaizraujos. Esmu pilnībā koncentrējies uz to, lai dotu "Dinamo" komandai labumu," teica Indrašis.

"Mums kaut kā nebija domas, kaut šī neveiksmīgā sezona ātrāk beigtos," Indrašis atcerējās sezonu, kurā arī tika piedzīvota septiņu zaudējumu sērija. "Pēc Pekas Rautakallio aiziešanas Artis Ābols uz soliņa bija mierīgāks un deva spēlētājiem iespējas pierādīt sevi."

"Mums uzreiz pateica, ka Cerību kausu nepieciešams uzvarēt. Citu variantu nebija," konkrēts ir Indrašis. "Par visvieglāko kļuva sērija pret Minskas "Dinamo", tomēr nevaru atbildēt, kāpēc."

Indraša vārtu guvums pret Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu atzīts par otro skaistāku KHL regulārajā sezonā. Hokejists atzina, ka vienmēr pārskata KHL skaistāko vārtu guvumu topus, tāpēc uz sevi viņam bijis patīkami skatīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!