Foto: F64

Agresīvāka spēle palīdzēja mums gūt vārtus, kā rezultātā varējām atspēlēties, pēc trīs vārtu atspēlēšanas un zaudējuma pagarinājumā "Salavat Julajev", norādījis "Rīgas Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis.

"Kad bijām nonākuši zaudētājos jau ar 0:3, izdarījām secinājumus un sākām spēlēt agresīvāk," kluba mājas lapā citēts Indrašis, kurš guva komandas otros vārtus.

"Ripa bija pie pretinieka aizsarga un es jau uzmanīgi skatījos, vai viņš nedos tālo piespēli, un sanāca veiksmīgi ripu pārķert. Sanāca uzmest pa vārtiem, Bukijs [Roberts Bukarts] savāca atlēkušo ripu, tad to atdeva man vārtu priekšā. Pēc mana metiena tā vēl trāpīja pa stabu un tad ielidoja vārtos. Liela atšķirība, pretī nāk Sopels vai Kulda nav. Īsti jau neviens neskatās uz numuru vai uzvārdu. Ir vienkārši jāspēlē," norāda spēlētājs.

Nākamo spēli "Dinamo Rīga" aizvadīs svētdien pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

"Pret Ņižņekamsku ir jāņem punkti, kuri ir ļoti vajadzīgi. Domāju, mēs nākamo spēli sāksim spēlēt tā, kā šodien spēlējām no 0:3. Agresīvi ir jāiet uz vārtiem, jāizdara metieni un ceram, ka izdosies izcīnīt uzvaru," sacījis Indrašis.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā savu pirmo spēli 2014.gadā piektdien aizvadīja Rīgas "Dinamo", kas izbraukumā tikās ar Artūra Kuldas pārstāvēto Ufas "Salavat Julajev" un zaudēja pagarinājumā ar 3:4.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!