Foto: F64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis, kurš Soču olimpiskajās spēlēs guva traumu, tomēr cer atgriezties valstsvienībā uz pasaules čempionātu, kas šogad notiks Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā.

Kā zināms, Indrašis kājas savainojumu guva olimpiskā hokeja turnīra ceturtdaļfināla spēlē pret Kanādu un līdz ar to viņam ir jāizlaiž Rīgas "Dinamo" spēles Gagarina kausa izcīņā, taču uz maijā gaidāmo pasaules čempionātu Miks cer doties.

"Es ļoti ceru, ka spēlēšu pasaules čempionātā, bet var būt visādi," portālam "Delfi" pastāstīja hokejists. "Fiziski varētu būt gatavs, bet ļoti ilgi nebūšu slidojis."

"Kad ietriecos bortā, uzreiz jutu, ka nav kaut kas kārtībā - tādas sāpes iepriekš nebija bijušas," nelaimīgo epizodi Sočos atceras Indrašis. "Spēlēju sakostiem zobiem. Rīgā uzreiz zvanīju ārstam, uztaisīju rentgenu, bet tajā neko īsti nevarēja redzēt. Pēc trim dienām ārsts man jautāja - kā ir? Es atbildu - tāpat kā pirmajā dienā, nekas nav mainījies. Tad uztaisīja MRT pārbaudi, kurā atklājās, ka ir lauzts papēža kauls."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!