Foto: LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis uz gadu pagarinājis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Rīgas "Dinamo", aģentūrai "R-Spor" pastāstījis sportista aģents Aleksandrs Černihs.

Pagājušajā sezonā Indrašis 53 mačos guva 11 vārtus un izpildīja 12 rezultatīvas piespēles, bet Rīgas "Dinamo" komanda palika priekšpēdējā vietā visā līgā.

Tikmēr nesenajā pasaules čempionātā 26 gadus vecais Indrašis tika pie diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

"Indrašis pieņēma "Dinamo" komandas kvalifikācijas piedāvājumu un pagarinājis līgumu uz vienu sezonu. Ar spēlētāju izlēmām, ka šis variants šobrīd ir pieņemamākais," paudis Černihs.

Kā ziņots, pēc aizvadītās sezonas Rīgas "Dinamo" komanda atkal gandrīz visiem saviem spēlētājiem ļāva kļūt par brīvajiem aģentiem – 31 spēlētājs starpsezonā nokļuva neierobežoti brīvā aģenta statusā, bet deviņi kļuva par ierobežoti brīvajiem aģentiem.

Tiesa, šādi Rīgas "Dinamo" komanda rīkojusies arī citus gadus, vēlāk saslēdzot līgumus ar hokejistiem.

Neierobežoti brīvā aģenta statusu izmantoja aizsargs Oskars Cibuļskis, kļūstot par uzbrucēja Andra Džeriņa komandas biedru Čehijas augstākās līgas vienībā Hradeckrālovas "Mountfield". Džeriņš un Cibuļskis kopā ar vārtsargu Elvi Merzļikinu tika nosaukti par trim Latvijas izlases labākajiem hokejistiem nesenajā pasaules čempionātā.

Kā vēstīts, Rīgas "Dinamo" savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28. pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!