Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis piektdien guva vārtus pēc teju divu mēnešu pārtraukuma, viņa pārstāvētajai Maskavas apgabala "Vitjazj" komandai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ciešot zaudējumu.

"Vitjazj" savā laukumā ar rezultātu 5:6 (1:0, 2:4, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Maskavas CSKA.

Maskaviešiem trīs vārtus guva Mihails Grigorenko, bet uzvaru nesošo "bullīti" realizēja Konstantins Okulovs.

Latvijas hokejists izcēlās trešā perioda trešajā minūtē, kad vairākumā pielaboja komandas biedra augstu mesto ripu no zilās līnijas, tobrīd panākot rezultātu 4:4. Pēcspēles metienu sērijā viņš savu "bullīti" nerealizēja. Indrašis šajā mačā uz ledus pavadīja 18 minūtes un 16 sekundes, divreiz metot pa vārtiem.

Indrašis sezonas pirmajā mačā guva divus vārtus, tad pēc trīs spēļu pauzes izcēlās vēlreiz, bet pēc tam kopš 12. septembra 19 dueļos pēc kārtas palika tukšā. Šajā sezonā viņš 25 spēlēs guvis četrus vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles.

Citā mačā nespēlēja uzbrucējs Rihards Bukarts, kamēr viņa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" viesos ar rezultātu 2:5 (1:1, 1:3, 0:1) zaudēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

"Vitjazj" ar 21 punktu 26 spēlēs ir priekšpēdējā starp 12 Rietumu konferences komandām. "Admiral" ar 15 punktiem 26 cīņās ir pēdējā Austrumos.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 56 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!