Foto: F64

Lai neturpinātos neveiksmju sērija, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" nepieciešams spēlēt vienkāršāk, uzskata komandas uzbrucējs Miks Indrašis.

Kā ziņots, svētdien Rīgas "Dinamo" hokejisti ar rezultātu 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) piekāpās Vladivostokas "Admiral" vienībai, ciešot trešo neveiksmi pēc kārtas.

"Iespējams, par maz metām pa vārtiem un par maz traucējām viņu vārtsargam. Kaut kur jau tā vaina ir. Nedomāju, ka kādam arī traucēja šī laika starpība," Indraša izteikumi pēc mača citēti vienības mājaslapā internetā. "Visi jutās labi. Domāju, ka mēs spēlējām diezgan labi. Rīt nav spēles, ir jāizanalizē kļūdas, ko esam izdarījuši. Tagad nevar nokārt galvas, ir tikai jāiet uz priekšu."

Indrašis bija kritisks arī savā sniegumā. "Savu sniegumu šodien vērtēju vāji. Vārtus neguvu. Es cenšos, bet jāiet vairāk uz vārtiem. Šodien arī piespēles īsti negāja."

Noslēdzot septembri, Rīgas "Dinamo" ar 18 punktiem 11 spēlēs joprojām atrodas Rietumu konferences ceturtajā vietā.

"Septembris it kā ir izdevies. Lai gan.. izdevies būtu tad, ja mēs visus būtu vinnējuši. Ļoti divējādi. Iesākām sezonu ļoti labi un tagad kaut kas mums pieklibo," secina Indrašis.

Sezonas tālākajā izbraukuma sērijā Rīgas klubam atlikušas vēl divas spēles - otrdien jātiekas ar Novosibirskas "Sibirj" hokejistiem, bet ceturtdien ar neveiksmīgi spēlējošo Novokuzņeckas "Metallurg" vienību.

"Uz nākamo spēli visiem jāsakārto galvas. Viss jāsāk no sākuma un jāspēlē tā, kā mēs sezonu iesākām. Tagad mēs par daudz paši kaut ko izdomājam," skarbs ir Indrašis. "Ir jāspēlē daudz vienkāršāk. Jācīnās vienam par otru. Pēc iespējas ātrāk ir jāatgūst tā spēles garša, kas mums bija pirmajās spēlēs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!