Foto: F64

Visi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāji spēlēja ar milzīgu atdevi, tomēr tas neglāba no zaudējuma, pēc neveiksmes mačā Ņižņijnovgorodā teica vienības uzbrucējs Miks Indrašis.

Atgādinām, ka otrdien Rīgas "Dinamo" otrās izbraukumu sērijas pēdējā mačā ar 2:3 piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandai.

"Man tiešām ir grūti teikt, kāpēc šodien atkal zaudējām. Par maz atkal iemetām vārtus. Spēlējām labi, visi no sirds cīnījās, bet diemžēl atkal, tā sauktais, skaistais zaudējums," kluba oficiālajā mājaslapā internetā citēts Indrašis. "Bet par tiem punktus neviens nedod, tātad nekādas jēgas nav. Jāatliek uz nākamo spēli. Momentu realizācija ir šobrīd vājākais punkts. Uz laukuma jau izskatāmies labi, pietrūkst pavisam maz. It kā jau pierāvām līdz 2:2, tad atkal viņi aizgāja priekšā. Pietrūka pavisam maz."

Indrašis aizvadītajā mačā atkal izcēlās ar vārtu guvumu, bet tas viņam prieku nesagādā, jo komanda mačā cieta neveiksmi.

"Manis gūtajos vārtos jau jāizceļ Mārtiņš Karsums un Džeimijs Džonsons. Viņi atdeva piespēles un man bija jātrāpa. Ir jau forši, ja pašam krājās statistikas punkti, bet no tā nav nekādas jēgas un prieka, kad komanda ir zaudējusi. Komandai ir jāturpina mest pa vārtiem un es zinu, ka pārējie jau arī iemetīs vārtus," stāstīja uzbrucējs.

Indrašis uzskata, ka "Dinamo" komandai uzbrukumā jāturpina spēlēt tāpat kā līdz šim: "Ir jāturpina mest pa vārtiem un esmu pārliecināts, ka vārtos arī kaut kas iekritīs. Cik ilgi tad var neveikties? Atkārtošos – bet, manuprāt, spēlējam skatāmu hokeju, bet ir jāgūst punkti. Sezonas beigās tas viss nāks pār galvu un atcerēsimies, kur zaudējām, ja "tfu-tfu-tfu" pietrūks pāris punktu, lai tiktu izslēgšanas spēlēs. Ceru, ka skatītāji atbalstīs, tie mums tomēr ir labākie līgā. Dosimies laukumā ar vēl lielāku motivāciju."

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar deviņiem punktiem deviņās spēlēs šobrīd ieņem tikai 11.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!