Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" hokejistiem atlikušajās regulārā čempionāta spēlēs jācīnās visiem spēkiem, lai iekļūtu izslēgšanas mačos, intervijā portālam "sovsport.ru" sacīja uzbrucējs Raitis Ivanāns.

Rīgas "Dinamo" komandai regulārajā čempionātā atlikušas desmit spēles, un vienība joprojām saglabā izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

"Mums atlikušas desmit spēles, un katrā no tām jāiet laukumā un jācīnās, neskatoties ne uz ko," uzsvēra Ivanāns. "Ja mums izdotos sākt uzvaru sēriju, tad daudz kas var mainīties. Pagaidām neviens nevar pateikt, kas notiks. Tāpēc mums jāturpina cīnīties par uzvarām."

Pats Ivanāns šajā sezonā ar labiem individuālajiem statistikas rādītājiem nav izcēlies. 30 spēlēs viņa kontā viena rezultatīva piespēle, 80 soda minūtes un negatīvs lietderības koeficents –4.

"Es zinu, ka daudzi domā, ka es komandai neko labu neesmu devis un slikti spēlēju. Lai šie cilvēki domā, ko vēlas. Es apzinos, ka neesmu guvis pietiekami daudz rezultativitātes punktu, bet es spēlēju komandas labā un cenšos katrā mačā," skaidroja Ivanāns.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 45 punktiem 42 spēlēs ir 12.vietā. Rīdziniekiem līdz astotajai vietai pietrūkst 11 punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!