Foto: Itar-Tass/Scanpix

Diskvalificētais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Čehovas “Vitjazj” uzbrucējs Džeremijs Jablonskis izteicies, ka sāks gūt vārtus, ja atcels viņam piespriesto sodu.

"Ar nepacietību gaidu KHL vadības lēmumu. Jebkurā brīdī esmu gatavs ierasties uz Disciplinārās komitejas sēdi,” intervijā Krievijas sporta izdevumam “Sport-Express” stāstīja Jablonskis. “Esmu gatavs piezvanīt “Traktor” komandas aizsargam Aleksandram Rjazancevam, pret kuru nopelnīju savu diskvalifikāciju. Man viņam ir, ko teikt. Tāpat arī viņam vēlreiz atvainošos.”

Vēl Jablonskis esot apguvis KHL hokeja specifiku, kurā ne visi šīs līgas spēlētāji ir gatavi izkauties.

“Esmu sapratis, ka Krievijas hokejā ir daudz spēlētāju, kuri ir kategoriski pret kaušanos,” viņš turpināja. “Par to viņus var tikai cienīt. Tomēr aiztikt viņus nevar."

“Vēlos uzsvērt, ka tagad Krievijas hokeja kodekss man ir pilnībā saprotams. Ja būs iespēja atgriezties, gūšu savus pirmos vārtus šosezon. Līdz šim astoņās spēlēs es vārtus neguvu, taču ja atgriezīšos, tad gaidiet no manis gūtus vārtus," pārliecināts bija Jablonskis.

Atgādinām, ka pēc daudziem smagiem pārkāpumiem Jablonskim decembrī piešķīra diskvalifikāciju līdz regulārā čempionāta noslēgumam. Tagad Jablonskis strādā par “Vitjazj” fiziskās sagatavotības treneri, taču viņš vēlas atgriezties laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!