Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles formāts ir jāmaina, uzskata Omskas "Avangard" uzbrucējs un Zvaigžņu spēles Austrumu konferences komandas kapteinis Jaromirs Jagrs, vēsta Krievijas masu mediji.

Foto galerija

Kā zināms, KHL Zvaigžņu spēlē tiekas Jaromira Jāgra un Alekseja Jašina komandas, kas tiek veidotas attiecīgi no KHL Austrumu un Rietumu konferences komandu spēlētājiem.

"Pirmajā gadā tas bija lieliski, kad divi spēlētāji (Jāgrs un Jašins) atbrauca no Amerikas un sāka spēlēt KHL, bet tagad [spēles formāts] ir jāmaina," pēc šāgada Zvaigžņu spēles žurnālistiem teica slavenais čehu hokejists. "Domāju, maiņa notiks nākamsezon. Mēs uzvarējām visās trijās spēlēs un tas ir jāizbeidz."

Pēc Jāgra domām, Austrumu konferences klubu spēlētāji ir spēcīgāki par "rietumniekiem", tāpēc viņš bijis drošs par uzvaru arī šajā Zvaigžņu spēlē. "Mēs parādījām, ka nav svarīgi, kurš kuram dzīvo līdz, mēs vienkārši atnāksim un uzvarēsim," apgalvo Jāgrs." Mums ir ļoti labi spēlētāji. Austrumi ir labāki par Rietumiem. Es zināju, ka mēs uzvarēsim."

No visām trijām KHL Zvaigžņu spēlēm čehu uzbrucējam vislabāk patikusi 2008./2009. gada sezonas mačs, kas notika Sarkanajā laukumā. "Tas bija neparasti," viņš saka. "Taču arī spēles Minskā un Pēterburgā man patika. Šogad tika iemests vairāk vārtu."

Kā ziņots, šogad KHL Zvaigžņu spēlē ar 18:16 pārāka izrādījās Jāgra komanda, toties Jašina komanda bija pārāka meistarības šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!