Foto: PantherMedia/Scanpix
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadības un Jaroslavļas apgabala gubernatora pārrunās tika nolemts, ka Jaroslavļas "Lokomotiv" hokeja komanda pēc traģiskās aviokatastrofas, kurā bojā gāja visi kluba spēlētāji, tomēr turpinās piedalīties šīssezonas KHL čempionātā, ziņo aģentūra "RIA Novosti".

Pēc aģentūras rīcībā esošās informācijas sanāksmē tika izskatīti divi tālākās darbības varianti. Pirmais - "Lokomotiv" čempionātā piedalās ar jauniešu sastāvu, otrs - jaunieši veidos tikai vienu maiņu, pārējo komandu komplektēs no citu KHL klubu spēlētājiem.

Jau vairāk kā 30 hokejistu ir izteikuši gatavību šosezon pārcelties uz Jaroslavļas "Lokomotiv". Lielākoties tie ir bijušie kluba spēlētāji un Jaroslavļā dzimušie hokejisti.

Kā ziņots, trešdien aviokatastrofā Jaroslavļas apgabalā bojā gāja Jaroslavļas "Lokomotiv" hokeja komanda, kas devās uz Minsku, uz savu KHL sezonas atklāšanas spēli. Lidmašīnā atradās arī Latvijas hokeja izlases kapteinis Kārlis Skrastiņš, kurš šosezon pievienojās Jaroslavļas klubam.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!