Foto: F64
Latvijas izlases kandidāts Māris Jass ir apmierināts ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Ņižņekamskas "Ņeftehimik" komandā pavadīto laiku, saka sportists.

Jass "Ņeftehimik" komandai pievienojās pagājušā gada novembra nogalē, bet līdz tam viņš spēlēja Slovākijas augstākās līgas vienībā Skalicas HK 36, kuras sastāvā 24 spēlēs guva vienus vārtus, izdarīja piecas rezultatīvas piespēles un nopelnīja 71 soda minūti.

"Kad aizbraucu uz Slovākiju, man jau visu laiku galvā bija doma, ka vajadzētu braukt un spēlēt KHL. Esmu priecīgs, ka viss tik veiksmīgi atrisinājās un nokļuvu "Ņeftehimik" komandā," pastāstīja Jass.

Šīs sezonas KHL regulārajā čempionātā Jass "Ņeftehimik" rindās aizvadīja 18 spēles, kurās izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli un 24 soda minūtēm, kā arī tika pie negatīva lietderības koeficienta -1. Tomēr Gagarina kausa turnīrā Jass nepiedalījās nevienā mačā.

"Neaizvadīju nevienu izslēgšanas spēli, jo komanda bija iegādājusies jaunus hokejistus, kaut gan kopumā ar "Ņeftehimik" komandā aizvadīto laiku esmu apmierināts," izteicās Jass.

Kā ziņots, "Ņeftehimik" komanda Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā tikai septiņās spēlēs ar 3-4 zaudēja Omskas "Avangard", kas uzvarēja regulārajā čempionātā.

"Šobrīd komandai treniņi ir beigušies. Šonedēļ vēl padzīvošu Ņižņekamskā, bet tad nedēļas beigās atgriezīšos Latvijā," par tuvākajiem plāniem izteicās Jass.

Runājot par Latvijas izlasi, Jass atzina, ka šobrīd vēl nav zināms, vai aizsargs vispār tiks iekļauts valstsvienības sastāvā. "Taču, ja tikšu iekļauts, tad noteikti būšu gatavs pārstāvēt Latvijas komandu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!