Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" sniegums spēlē pret Toljati "Lada" bija briesmīgs, uzsvēra kluba aizsargs Jēkabs Rēdlihs.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar 0:4 zaudēja "Lada" hokejistiem, kuru vidū ir latvieši Kristaps Sotnieks un Edgars Masaļskis, bet komandu vada Artis Ābols.

"Bez vārdiem – pat nav komentāru par šo spēli. Briesmīgi. Ja gribam izcīnīt punktus, ir jāmaina savs sniegums par 180 grādiem. Aizsardzībā ir jāspēlē "žostka", bet uzbrukumā ir jālien uz vārtiem. Laukumā sevi jāatdod par 110 procentiem," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Rēdlihs.

Lai arī Rīgas "Dinamo" vairāk meta pa pretinieku vārtiem, tomēr ripu iedabūt pretinieku "cietoksnī" tā arī neizdevās. "Metieni bija vairāk, bet tie ir jārealizē. Ir jābūt agresīviem, neko nevajag atļaut pretiniekam," uzsvēra aizsargs.

Tāpat arī maču vieglāku nepadarīja Koltona Gilīsa 5+20 minūšu noraidījums: "Tas bija solis atpakaļ. Lai arī bijām iedzinējos, norunājām, ka visu aizmirstam – ejam un gūstam vārtus. Tad šāds noraidījums un piecas minūtes mazākumā nepalīdz gūt rezultātu," turpinājumā sacīja Jēkabs Rēdlihs. ""Ir jāpilda treneru uzdevumi. Vieni gūti vārti neatrisinās mūsu problēmas. Trenera uzdevumi ir jāizpilda par 100 procentiem, nevis daļa no tā. Kā arī laukumā jāspēlē pārliecinoši, nevis pašpārliecināti."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!