Foto: LETA

Vārtsargam Mārim Jučeram, kurš otrdien noslēdza līgumu ar Rīgas "Dinamo" klubu, pagaidām vēl nav zināms, kad un kur viņš varētu šosezon doties laukumā, aizstāvot kādas komandas krāsas, taču hokejists tam nopietni gatavojas.

"Pagaidām neko daudz nedrīkstu stāstīt," par savu pašreizējo "statusu" saka Jučers. "Sezonu iesākšu Rīgā, tad skatīsimies, kādi lēmumi tiks pieņemti un pēc tā vadīsimies tālāk. [Rīgas "Dinamo|] pieaugušo komandā jau ir divi vārtsargi, tāpēc es trenējos kopā ar zemāko komandu."

Vārtsargs kādu laiku bija spiests izlaist treniņus lauzta pirksta dēļ, taču tagad Māris ir atgriezies pie nodarbībām un uztur sevi maksimāli labākajā formā, lai būtu gatavs pie pirmās nepieciešamības un aicinājuma doties laukumā.

"Cenšos iegūt pēc iespējas labāku fizisko formu, jo gan jau pienāks brīdis, kad būs jāspēlē, tikai pagaidām nezinu, kur," saka hokejists. "Protams, gribētos mājās spēlēt..."

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" pamatsastāva vārtsargi šajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā būs zviedrs Mikaels Telkvists un čehs Jakubs Sedlačeks. Rezervists ir 20 gadus vecais Rihards Cimermanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!