Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Māris Jučers ir priecīgs, ka treneri viņam uzticas un pirmajās trīs jaunās sezonas spēlēs deva iespēju spēlēt.

Atgādinām, ka pirmdien Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 1:2 zaudēja Jāņa Sprukta pārstāvētajai Maskavas CSKA komandai, noslēdzot trīs spēļu izbraukuma sēriju.

Rīgas komanda no pirmās izbraukumu spēļu sērijas atgriezās ar diviem punktiem. Jučers uzskata, ka ar lielāku veiksmes palīdzību, komanda mājās atgrieztos ar vairāk punktiem.

"Grūti teikt tieši, kas pietrūka. It kā visi cīnījāmies un visi jau gribēja uzvarēt. Nepaveicās. Neizmantojām vārtu gūšanas iespējas," "Dinamo" oficiālajā mājaslapā internetā citēts Jučers, kurš neveiksmē pret CSKA negribēja vainot nogurumu. "Varbūt kaut kāds nogurums pēc izbraukuma ir. Trešā spēle sešās dienās, bet tas noteikti nav kaut kāds attaisnojums. Tā ir sezona, nogurums ir kā jau pēc katras spēles. Tomēr ir sezonas sākums, esam labā fiziskajā formā. Arī pēc otrās trešdaļas visi gribēja iet uz priekšu, gūt vārtus un uzvarēt. Neizdevās, iemeta viņi, beigās jau uzspiedām, bet šoreiz paliekam bez punktiem."

Latvijas vārtsargs arī atzina, ka ir priecīgs par treneru uzticību un iespēju spēlēt: " Jā, esmu priecīgs, ka treneri man uzticas un dod iespēju spēlēt. Grūti jau ir vienmēr spēlēt, pretinieki Kontinentālajā hokeja līgā ir pat ļoti meistarīgi, bet tas ir patīkam grūtums, ja tā var teikt. Katrā spēlē cenšos apliecināt sev doto uzticību - būt tam, kurš sargā vārtus."

Jučers ir apņēmības pilns pirmajā mājas spēlē ceturtdien cīnīties par pirmajiem trim punktiem.

"Mājās ir jācīnās par pirmajiem trim punktiem. Savu fanu priekšā jau citādāk. Skatītāji dzīs vēl vairāk uz priekšu. Jānoskatās videoieraksti, jāizanalizē savas kļūdas," stāstīja hokejists. "Treneri dos norādījumus un tad tie ir jāievēro, tad arī būs rezultāts. Pirmais, kas ir skaidrs - ir jāuzlabo rezultativitāte, ar vieniem gūtiem vārtiem spēli uzvarēt grūti. Labāk, lai savu vārtu gūšanas sēriju nākamajā spēlē turpina Karsums, ne Kulda."


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!