Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas komandas Rīgas „Dinamo” sniegums Šveices pilsētā Davosā notiekošā prestižā Špenglera kausa izcīņas turnīrā pierāda, ka Kontinentālā hokeja līga (KHL) ir spēcīgākais čempionāts Eiropā, interneta mājaslapā „allhockey.ru” izteicās Krievijas hokeja speciālists Vladimirs Jurzinovs.

Jurzinovs atzina, ka ir noskatījies visas Špenglera kausa spēles un secinājis, ka „Dinamo” šajā turnīrā ir pārliecinoši spēcīgākā komanda.

„Pirmajā spēlē rīdzinieki vienkārši sagrāva Klotenes "Flyers", neatstājot viņiem nekādas iespējas uzvarēt. Es negaidīju šādu sakāvi, taču pamanīju, ka Šveices komandā savainojumu dēļ nespēlēja septiņi hokejisti,” teica krievu speciālists. „Rīgas „Dinamo” izspēlē labas kombinācijas un spēlē disciplinēti.”

„Pats svarīgākais, ka Rīgas komanda pierāda, ka KHL ir spēcīgākā līgā Eiropā un tas ir lieliski,” viņš turpināja.

Tomēr Jurzinovs nenoniecināja Špenglera kausa izcīņu, uzverot, ka tas tomēr ir viens no labākajiem turnīriem pasaulē, jo tajā ir lieliska organizācija un atmosfēra.

"Davosā svarīgākais nav rezultāti, bet atmosfēra, kas ir neaprakstāma," teica speciālists.

Atgādinām, ka turnīra pirmajā spēlē Dinamo" pirmdien ar rezultātu 9:2 sagrāva Šveices komandu "Flyers", bet trešdien ar 3:1 pārspēja Vācijas komandu Volfsburgas "Grizzly Adams". Līdz ar to „Dinamo” sev nodrošināja vietu Špenglera kausa pusfinālā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!