Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāji Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret Čerepovecas "Severstaļ" strādāja kā zirgi, kas bija galvenais iemesls uzvarai, pārliecināts bija vārtsargs Jānis Kalniņš.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" otrdien guva pirmo uzvaru savā laukumā, ar 3:2 pagarinājumā pārspējot Čerepovecas "Severstaļ" spēlētājus. Kalniņš "Dinamo" vārtos atvairīja 19 no 21 pretinieku metiena.

"Šodien strādājām kā zirgi. Es domāju, ka šī bija pelnīta uzvara. Spēlē izlikām visu, bija daudz momentu, daudz metām pa vārtiem un "goli" iekrita. Smuki, mazāk smuki, bet trīs pāri līnijai bija, kas ir galvenais," Kalniņa teiktais citēts Rīgas "Dinamo" mājaslapā. "Otrajā periodā viņus nospiedām bez variantiem. Tad pieļāvām neuzmanības kļūdu aizsardzībā, līdz ar ko mūs sarāva gabalos."

Pamatlaika izskaņā Rīgas "Dinamo" gandrīz nenoturēja neizšķirtu rezultātu, kad Guntis Galviņš pieļāva kļūdu.

"Jā, Guntis parūpējās par viļņiem perioda beigās," smejoties teica Kalniņš. "Labi, ka tagad par to var pasmieties. Patīkami jau nav, ja redzi, ka pēkšņi skrien virsū uzbrucējs. Bet šoreiz viss bija kārtībā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!