Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas “Dinamo” līdz pat rudenim varētu meklēt jaunu ģenerālmenedžeri, intervijā laikrakstam “Diena” sacīja komandas valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

Atgādinām, ka pagājušajā otrdienā "Dinamo" ģenerālmenedžera amatu atstāja Normunds Sējējs, bet uz laiku viņa pienākumus veiks Kalvītis. Kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis atklāja, ka viens no kandidātiem uz ģenerālmenedžera amatu esot komandas kapteinis Sandis Ozoliņš, bet kāds anonīms, bet klubam tuvu stāvošs avots pauda iespējamību, ka arī bijušais vārtsargs Pēteris Skudra esot starp kandidātiem.

Tikmēr Kalvītis skaidroja, ka ģenerālmenedžera meklējumos steigas nebūs: “Mūsu mērķis ir līdz rudenim atrast labu ģenerālmenedžeri. Sameklēt piemērotu kandidatūru nav nemaz tik viegli, un arī steiga nav vajadzīga. Ar Normundu mums joprojām saglabājas labs kontakts. Visas viņa iestrādnes man ir zināmas. Tāpat jau lēmumu par katru nolīgto spēlētāju galu galā pieņem padome.”

Tāpat Kalvītis nevēlējās atklāt, ar kuriem spēlētājiem tuvākajā laikā varētu tikt parakstīti līgumi.

“Tā ir konfidenciāla informācija, kurai pirms oficiālas vienošanās panākšanas nav jānonāk presē,” intervijā laikrakstam “Diena” teica “Dinamo” valdes priekšsēdētājs. “Tāpat jau visiem ir zināms, ka mūsu prioritāte ir šīs sezonas pirmā maiņa. Lielā mērā no tā, kurus no viņiem izdosies saglabāt komandā, būs atkarīgas arī mūsu darbības spēlētāju tirgū.”

Atgādinām, ka Sējējs nākamajā sezonā par ģenerālmenedžeri strādās citā līgas komandā Prāgas "Lev".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!