Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" nekavēs sava un Latvijas izlases uzbrucēja Laura Dārziņa progresu un pāriešanu uz kādu citu klubu, otrdien intervijā LTV raidījumā "Labrīt, Latvija!" sacīja Rīgas "Dinamo" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.


Jau ziņots, ka vairākos masu medijos ir parādījusies informācija, ka Dārziņš varētu atstāt Rīgas "Dinamo" rindas. Kā viens no galvenajiem kandidātiem uz Dārziņu tiek minēts Krievijas klubs Kazaņas "Ak Bars".

Viņš norādīja, ka Dārziņš ir viens no vispieprasītākajiem Latvijas hokejistiem un interese par viņu ir ne tikai citiem KHL, bet arī Nacionālās hokeja līgas klubiem. Tiesa, līdz 1. maijam ir aizliegtas jebkādas klubu sarunas ar hokejistiem, kurus labprāt pārvilinātu pie sevis. Tādējādi šobrīd Dārziņa nākotne ir neskaidra.

Šādu pašu atbildi - ka līdz 1. maijam klubi nedrīkst risināt sarunas ar spēlētājiem par jaunu līgumu parakstīšanu - Kalvītis deva, vaicāts, vai Rīgā varētu atgriezties divas sezonas Latvijā pavadījušais slovāku uzbrucējs Marsels Hosa. Iepriekš medijos izskanēja ziņas, ka Hosa varētu atgriezties Rīgas "Dinamo".

Turklāt savs vārds vēl būs sakāms jaunajam trenerim - līdzšinējā Rīgas "Dinamo" vadītāja Jūliusa Šuplera - pēctecim.

Runājot par galvenā trenera meklējumiem, Kalvītis norādīja, ka patlaban rit sarunas ar četriem potenciālajiem Rīgas "Dinamo" treneriem. Viņš neatklāja kandidātu vārdus, taču uzsvēra, ka tiem visiem hokeja pasaulē ir laba reputācija. Arī viņiem būs savs vārds sakāms par "Dinamo" sastāvu nākamajā sezonā – kādus spēlētājus tie vēlas redzēt klubā – un tas ir vēl viens iemesls, kāpēc par Hosas atgriešanos vai kāda cita spēlētāja atbraukšanu uz Rīgu ir pāragri runāt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!