Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" aizsargs Metjū Karls paziņojis, ka viņa pārstāvētā komanda turpina cīnīties par iespēju spēlēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņā, neskatoties uz neveiksmīgo sezonu, raksta ārzemju mediji.

"Bija ļoti smags posms, jo mēs nespēlējām tā, kā vajadzētu," intervijā portālam "Sportbox" saka hokejists. "Jā, bija labas spēles, bet mēs nespējām atrast ceļu uz uzvarām. No 18 mājas spēlēm uzvarējām tikai astoņas. Ļoti daudz zaudējām ar vienu vārtu starpību, ja mums būtu bijušas vēl divas trīs minūtes laika, varētu izlīdzināt rezultātu un uzvarēt. Tādas situācijas ir ļoti nepatīkamas." 

Karls apgalvo, ka ikviens Rīgas "Dinamo" spēlētājs joprojām ir pārliecināts, ka iekļūšana "play-off" ir reāla, neskatoties uz situāciju kopvērtējumā. 

"Minimālo uzdevumu - iekļūt "play-off" - neviens nav atcēlis! Katrs spēlētājs cīnās ar pēdējiem spēkiem, katrs tic, ka mums vēl ir iespēja iekļūt labāko astotniekā," apgalvo Karls. "Nevar taču tā vienkārši apgulties un nomirt." 

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" šobrīd ar 45 punktiem ieņem 12. vietu. Astotajā pozīcijā, kas dod tiesības spēlēt "play-off", atrodas Minskas "Dinamo" ar 56 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!