Foto: F64
Pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta noslēguma ir zināms, kuras komandas iekļuvušas izslēgšanas spēlēs un turpinās cīņu par Gagarina kausu, līdz ar to savus pretiniekus uzzinājuši Latvijas hokejisti un treneri, kuru komandas iekļuvušas "play-off" turnīrā.

Latvija šīssezonas "play-off" būs pārstāvēta ar vairākiem hokejistiem - izslēgšanas spēlēs piedalīsies Maskavas "Dinamo" līderi Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš ar galveno treneri Hariju Vītoliņu, aizsargs Arturs Kulda ar "Salavat Julajev" un Oskars Bārtulis ar "Baris". Maskavas "Dinamo" pretinieki "play-off" pirmajā kārtā būs "Lokomotiv", "Salavat Julajev" cīnīsies ar Magņitogorskas "Metallurg", bet "Baris" - ar Omskas "Avangard". Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" spēkosies ar Sanktpēterburgas SKA.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ierindojās 12.vietā un izslēgšanas turnīrā neiekļuva. Tāpat KHL sezona ir beigusies aizsargam Georgijam Pujacam, kura Ņižņekamskas "Ņeftehimik" palika priekšpēdējā, 13.vietā Austrumu konferencē.

Rietumu konferences komandas cīņu par Gagarinu kausu iesāks 27. februārī un turpinās 28.februārī, 2. un 3. martā, bet nepieciešamības gadījumā vēl 5., 7. un 9. martā. Austrumu konferences klubi savas spēles aizvadīs dienu vēlāk.

KHL izslēgšanas spēļu pāri:

Rietumu konference
Maskavas CSKA - HK "Soči"
Sanktpētrburgas SKA - Ņižņijnovgorodas "Torpedo"
Maskavas "Dinamo" - Jaroslavļas "Lokomotiv"
Helsinku "Jokkerit" - Minskas "Dinamo"

Austrumu konference
Kazaņas "Ak Bars" - Jekaterinburgas "Avtomobiļist"
Novosibirskas "Sibirj" - Čeļabinskas "Traktor"
Magņitogorskas "Metallurg" - Ufas "Salavat Julajev"
Omskas "Avangard" - Astanas "Baris"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!