Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums stāstīja, ka viņa tautietis un jaunais komandas biedrs Kaspars Daugaviņš pārbaudes spēlēs vēl nerāda savu maksimālo sniegumu, galvenais esot, lai viņš veiksmīgi spēlē sezonas laikā.

Latviešu speciālista Harija Vītoliņa vadītajā Maskavas "Dinamo" komandā Karsums un Daugaviņš pārbaudes mačos spēlē vienā uzbrucēju trijniekā.

"Pagaidām viss ir normāli, svarīgākais būs sezonas laikā," Daugaviņa iejušanos komandā krievu medijiem komentēja Karsums. "Mums vēl jāsagatavojas sezonai. Pagaidām Daugaviņš vēl nerāda savu maksimālo sniegumu."

Pēc smagās treniņnometnes Pinksā Karsums sāk justiem ar vien labāk, un līdz sezonas sākumam viņš būšot labā sportiskajā formā.

"Pēc Pinskas jau jutos labāk, kājas jau šķiet vieglākas. Līdz sezonas sākumam vēl ir laiks," turpināja Karsums. "Redzams, ka komanda laukumā kustās ar vien labāk."

Karsums mačā pārbaudes mačā pret Mitišču "Atlant" izcēlās ar vārtu guvumu, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru ar 2:1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!