Foto: F64

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā otrdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda, kas ar rezultātu 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) izbraukumā piekāpās Kazahstānas vienībai Astanas "Baris".

Vienīgie vārti tika gūti 14.minūtē, kad izcēlās naturalizētais kanādietis Kevins Dalmens.

Karsums šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā veica divus spēka paņēmienus, uzvarēja vienīgajā iemetienā, kā arī pret viņu reizi tika pārkāpti noteikumi.

Maskavas "Dinamo" komanda pēdējās četrās spēlēs izcīnījusi tikai vienu uzvaru, bet Karsums ar rezultativitātes punktiem izcēlies iepriekšējās divās vienības uzvarētajās spēlēs.

Citā spēlē otrdien septīto panākumu pēc kārtas izcīnīja Sanktpēterburgas SKA, ko vada Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 1:0) izbraukumā pagarinājumā apspēlējot Novosibirskas "Sibirj". Uzvaras vārtus pagarinājuma otrajā minūtē iemeta Aleksandrs Barabanovs.

Rietumu konferences un visas līgas līdere ar 56 punktiem 23 spēlēs ir tieši SKA komanda, kurai ar 53 punktiem 24 cīņās seko Maskavas CSKA.

Tikmēr Maskavas "Dinamo" ar 35 punktiem ir konferences sestajā vietā.

Austrumu konferencē ar 45 punktiem 24 spēlēs vadībā atrodas Kazaņas "Ak Bars" vienība.

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ar 12 punktiem 21 spēlē ieņem pēdējo vietu visā līgā, no priekšpēdējā pozīcijā esošās Novokuzņeckas "Metallurg" komandas atpaliekot par trim punktiem. Novokuzņeckas hokejisti otrdien ar 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) savā laukumā piekāpās Čerepovecas "Severstaļ", bet Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad uzņems Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu, kurai gan diskvalifikācijas dēļ nevarēs palīdzēt latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!