Foto: F64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs oficiāli noslēdzis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Maskavas "Spartak", kura rindas šonedēļ papildināja cits latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Kā vēsta "Spartak", līgums noslēgts uz vienu sezonu.

Karsums 2013. gadā no Rīgas "Dinamo" pārgāja uz Maskavas "Dinamo", kura sastāvā spēlēja visus šos gadus. Pagājušajā sezonā Karsums aizvadīja 34 spēles, kurās guva trīs vārtus un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles.

Karsumam līgums ar Krievijas galvaspilsētas komandu bija vēl uz nākamo sezonu, tomēr klubs līgumu lauza, bet tagad viņš spēlēs citā Maskavas komandā "Spartak". Kā ziņots, Maskavas "Dinamo" rindās Karsuma vietā turpmāk spēlēs cits Latvijas hokejists Miks Indrašis.

Kopā ar Karsumu "Spartak" rindas papildinājis vārtsargs Jūliuss Hudačeks, kurš līdz šim spēlēja "Severstaļ" rindās. Pagājušajā sezonā viņš piedalījās 48 spēlēs, palīdzot Čereovecas komandai gūt 23 uzvaras, mačos atvairot 92% metienu. Gagarina kausa pirmajā kārtā "Severstaļ" ar 0-4 piekāpās Sanktpēterburgas SKA, bet Hudačeks šajos mačos atvairīja 90,1% metienu.

"Spartak" aizvadītajā KHL sezonā regulārajā čempionātā bija septītā Rietumu konferencē, bet Gagarina kausā pirmajā kārtā ar 0-4 piekāpās citam Krievijas galvaspilsētas klubam CSKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!