Foto: F64

Pirmo zaudējumu jaunajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā savā sestajā mačā otrdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā līgas čempionvienība Maskavas "Dinamo", ko trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Aizvadītajā mačā "Dinamo" ar 3:6 (1:2, 2:1, 0:3) izbraukumā zaudēja citam Maskavas klubam CSKA.

Karsums maču aizvadīja savas komandas otrajā maiņā. Viņš uz ledus pavadīja 19 minūtes un 11 sekundes, veicot četrus metienus pa vārtiem un uzvarot vienā no diviem iemetieniem.

Pirmajā trešdaļā mājinieki izvirzījās vadībā ar 2:0, bet otrajā trešdaļā prata panākt 3:1 savā labā. Lai arī "Dinamo" hokejisti līdz otrās trešdaļas beigām panāca 3:3, CSKA trešajā trešdaļā tika pie trim gūtiem vārtiem vienādos sastāvos un nodrošināja uzvaru.

Jāizceļ, ka pirmajās piecās jaunās sezonas spēlēs "Dinamo" komanda kopumā bija ielaidusi tikai trīs vārtus.

Trīs vārtus CSKA labā guva Nikolajs Prohorkins.

Tāpat otrdien zaudējumu piedzīvoja uzbrucēja Aināra Podziņa pārstāvētā Podoļskas "Vitjaz" komanda, kas viesos ar 1:4 (0:0, 0:3, 1:1) piekāpās Čehijas klubam Prāgas "Lev".

Podziņš šim mačam nebija pieteikts.

Citviet pie otrā panākuma šosezon tika latviešu speciālista Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība, kas ar 3:0 (1:0, 2:0, 0:0) izbraukumā pārspēja Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan".

Divus vārtus "Torpedo" labā guva Vojteks Voļskis, bet nepārspēts šajā mačā palika viesu komandas vārtsargs Georgijs Gelašvili.

Ar 15 punktiem sešos mačos "Dinamo" ieņem Rietumu konferences un visas līgas kopvērtējuma otro vietu. Savukārt "Vitjaz" ar sešiem punktiem atrodas astotajā pozīcijā Rietumu konference, bet "Torpedo" ar septiņiem punktiem piecās cīņās ir sestie Austrumos.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!