Foto: F64
Pēc padziļinātas medicīniskās izmeklēšanas noskaidrojies, ka uzbrucēja Mārtiņa Karsuma mačā pret CSKA gūtais savainojums nav ļoti nopietns, un viņš ierindā varētu atgriezties jau nākamās nedēļas Rīgas „Dinamo” mājas spēlēs.

Mārtiņš Karsums 23. novembra izbraukuma spēlē pret Maskavas CSKA guva spēcīgu kājas sasitumu pēc spēcīga pretinieku komandas metiena ar ripu. Paredzams, ka jau tuvākajās dienās Karsums atsāks treniņus uz ledus, un pēc paša hokejista pašsajūtas arī tiks pieņemts lēmums, kad viņš varētu spēlēt.

Šobrīd ar pilni slodzi trenējas arī aizsargs Kristaps Sotnieks un uzbrucējs Broks Troters, kuri savainojumu dēļ izlaida vairākas pēdējās spēles. Abi viņi būs gatavi doties laukumā jau svētdien 28. novembrī spēlē pret „Sibirj”.

Rīgas „Dinamo” svētdien 28. novembrī Arēnā Rīga ar maču pret Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Novosibirskas „Sibirj”, uzsāks četru mājas spēļu sēriju.

Bez jau minētās spēles vēl mūsējiem 30. novembrī jāsacenšas ar Latvijas izlases uzbrucēja Mārtiņa Cipuļa pārstāvēto Habarovskas „Amur”, 2. decembrī ar Latvijas izlases aizsarga Aleksandra Jerofejeva pārstāvēto Novokuzņeckas „Metallug”, bet 6. decembrī pret Maskavas „Spartak”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!