Foto: ITAR TASS/Scanpix/LETA

Kontinentālā hokeja līga (KHL) ir izziņojusi tos 12 hokejistus, kurus šīs KHL sezonas Zvaigžņu spēlē iebalsojuši masu mediju pārstāvji.

Žurnālistiem bija jāizvēlas pa vienam hokejistam katrā pozīcijā katrā divīzijā.

No Bobrova divīzijas, kurā spēlē Rīgas "Dinamo", izvēlēti vārtsargs Jūliuss Hudāčeks (attēlā, Maskavas "Spartak"), aizsargs Sami Lepiste (Helsinku "Jokerit") un Dmirtijs Kagarļickis (Maskavas "Dinamo").

No Tarasova divīzijas KHL Zvaigžņu spēles izlasē iebalsoti vārtsargs Iļja Sorokins (Maskavas CSKA), aizsargs Aleksandrs Jeļesins ("Lokomotiv") un uzbrucējs Miro Āltonens ("Vitjazj").

No Harlamova divīzijas izvēlēti vārtsargs Jakubs Kovaržs ("Avtomobiļist"), aizsargs Viktors Antipins (Magņitogorskas "Metallurg") un uzbrucējs Vitālijs Kravcovs (Čeļabinskas "Traktor"), bet no Černišova divīzijas — vārtsargs Juha Metsola (Ufas "Salavat Julajev"), aizsargs Marks-Andrē Granjani ("Kuņluņ Red Star") un uzbrucējs Antons Burdasovs ("Salavat Julajev").

Kā ziņojām, līdzjutēju balsojumā visvairāk balsu ieguva Rīgas "Dinamo" aizsargs Metjū Majone, savukārt no uzbrucējiem Zvaigžņu spēles izlasē fani iebalsoja Linusu Videlu.

Pēc līdzjutēju un žurnālistu balsojuma Zvaigžņu spēles komandā iekļauti 36 hokejisti; četras vietas aizpildīs KHL sporta departamentā izvēlēti spēlētāji, bet atlikušās četras vietas tradicionāli tiks atvēlētas Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Izaicinājuma kausa labākajiem hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!