Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) tiesnešu darba izvērtēšanas komisija atzinusi soģu kļūdu pirmdien notikušās Rīgas "Dinamo" un Podoļskas "Vitjazj" spēles trešajā periodā, kas viesiem ļāva izcīnīt uzvaru, vēstī Rīgas klubs.

Rīdzinieki spēlē piekāpās ar rezultātu 1:2, spēles 56. minūtē "Vitjazj" hokejistam Pāvelam Černovam gūstot uzvarus vārtus. "Dinamo" vienībai tas bija jau astotais zaudējums pēc kārtas.

Taču īsi pirms šī vārtu guvuma krievu uzbrucējs Aleksejs Makejevs nospēlēja ar augstu paceltu nūju pret "dinamieti" Kārteru Eštonu. Līgas tiesnešu darba izvērtēšanas komisija atzinusi, ka Makejevu vajadzēja sodīt ar pārkāpumu, kas būtu apstādinājis spēli un liedzis viesus gūt svarīgos vārtus.

Mājinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns pēc spēles tieši norādīja uz šo epizodi, paužot neizpratni par tiesnešu lēmumu nepiešķirt pārkāpumu.

"Skatīsimies video, bet man liekas, ka mums nevajadzēja zaudēt otros vārtus, bet spēlēt vairākumā," izteicās Ankipāns.

Latvijas komanda trešdien uzņems Minskas "Dinamo" vienību, kas Rietumu konferencē ar 15 punktiem 14 spēlēs ieņem astoto vietu.

Rīgas "Dinamo" komanda 14 spēlēs izcīnījusi vien sešus punktus, kas šobrīd piešķir klubam visā līgā vājākas komandas statusu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!