Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) tiesnešu departaments izskatot Oļega Znaroka apstrīdēto epizodi, kad svētdienas spēlē starp Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dinamo" pagarinājuma izskaņā tika noraidīts viesu komandas uzbrucējs Aleksejs Kudašovs, uzskata, ka hokejists divu minūšu sodu saņēmis pelnīti.

Tiesnešu departaments secinājis, ka Kudašovs, pārliekot nūju pār pretinieka galvu, nositis tam no galvas ķiveri, tāpēc pēc hokeja spēles noteikumiem un tiesnešu departamenta rekomendācijām attiecībā pret vienotu noteikumu traktējumu KHL spēlēs, Maskavas kluba kapteinis saņēmis pelnītu sodu, vēsta KHL.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" Kudašova noraidījuma laikā guva uzvaras vārtus.

Pēc spēles Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Znaroks žurnālistiem preses konferencē paziņoja, ka neizprotot tiesnešu lēmumu, jo par šādiem noteikumiem pagarinājumā noraidījumus nepiešķir. Tieši šī noraidījuma dēļ Znaroks uzskatīja, ka spēles iznākums nav likumsakarīgs.

Rīgas "Dinamo" izcīnīja uzvaru ar 2:1, bet sērijā izvirzījās vadībā ar 3:1. Piektā spēle starp abām komandām otrdien notiks Maskavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!