Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" birojā ir veikta kratīšana saistībā ar izmeklēšanu, paziņojis klubs.

Izmeklēšana uzsākta pēc Krievijas fiziskās kultūras un sporta biedrības (VFSO) "Dinamo" sporta centra valdes priekšsēdētāja vietnieka Sergeja Fjodorova vēstules, kurā ticis norādīts, ka viens no kluba bāzes darbiniekiem piesavinājies līdzekļus no arēnas ledus laukuma izīrēšanas.

"Maskavas "Dinamo" vadība izmeklēšanas grupai ir iesniegusi visus nepieciešamos dokumentus un cer uz ātru radušos pārpratumu atrisinājumu," teikts kluba mājas lapā.

Kratīšanā izņemti grāmatvedības dokumenti.

Hokeja kluba vadība norāda, ka starp to un "Dinamo" centrālo padomi šobrīd valdot diezgan saspīlētas attiecības un šādas vēstules, kas adresētas Krievijas iekšlietu ministram, var uzskatīt par "spiediena" izdarīšanu.

Maskavas "Dinamo" ir piemeklējušas finansiālas problēmas, un 4. jūnijā beidzas termiņš, kas klubam tika dots to atrisināšanai. Klubam esot algu parādi spēlētājiem, kā arī parādi par bāzes īri, un pastāv risks, ka tiks izformēts viņu fārmklubs, Balašihas "Dinamo", kas ir pašreizējie Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempioni, norāda izdevums "Sport Ekspress". Pēc izdevuma rīcībā esošās informācijas, finansiālo problēmu pamatā ir domstarpības starp hokeja klubu un biedrību, kuras kontos ienāk nauda, jo HK "Dinamo" sponsori savas saistības ir izpildījuši.

Kā zināms, Maskavas "Dinamo" pārstāv Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums, , kuram līgums ar klubu noslēgts līdz nākamās sezonas beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!