Foto: RIA Novosti/Scanpix

Maskavas "Dinamo" spēlētāji, kas pēc kluba problēmām ir kļuvuši par brīvajiem aģentiem, jau sāk atrast jaunas darbavietas, vēsta krievu mediji.

Līgumu uz diviem gadiem ar "Salavat Julajev" ir noslēguši uzbrucēji Deniss Kokarevs un Artjoms Fjodorovs. Līdz ar viņiem Ufas klubam pievienojies arī vārtsargs Bens Skrīvenss, kurš aizvadītajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā pārstāvēja Minskas "Dinamo", ziņo aģentūra TASS.

Savukārt 26 gadus vecais uzbrucējs Ansels Gaļimovs, kurš Maskavas "Dinamo" spēlēja pēdējās divas sezonas, pievienosies Omskas "Avangard", bet uzbrucējs Aleksejs Sopins karjeru turpinās Novosibirskas "Sibirj" vienībā, bet uz KHL čempionvienību SKA pārgājis 26 gadus vecais uzbrucējs Maksims Karpovs, ar kuru līgums noslēgts uz vienu sezonu.

Bijušais Rīgas "Dinamo" aizsargs Mets Robinsons, kurš pēdējās divas KHL sezonas aizvadīja Maskavas "Dinamo", kā brīvais aģents uz diviem gadiem ir pievienojies citam Krievijas galvaspilsētas klubam CSKA.

Kā ziņojām, Maskavas "Dinamo" hokeja klubā radušās finansiālas problēmas un ir izveidojušies algu parādi. Līdz ar to visi spēlētāji, ieskaitot Latvijas uzbrucēju Mārtiņu Karsumu, ir kļuvuši par brīvajiem aģentiem un var pievienoties citiem klubiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!