Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās Hokeja līga (KHL) ir nosaukusi konferenču finālsēriju labākos spēlētājus – tie ir Mitišču "Atlant" vārtsargs Konsantīns Baruļins, "Salavat Julajev" aizsargs Kirils Koļcovs un Magņitogorskas "Metallurg" uzbrucējs Sergejs Fjodorovs.

Konstantīns Baruļins KHL Rietumu konferences finālā aizvadīja sešas spēles, četrās nodrošinot savai komandai uzvaru un iekļūšanu Gagarina kausa izcīņas finālā. Laukumā Baruļins pavadīja kopumā 382 minūtes, ielaida savus vārtos vidēji 1,88 ripas ik spēlē un atvairīja 93,5% metienu, kas ir labākais rādītājs "play-off" mačos starp vārtsargiem.

Kirils Koļcovs septiņās Austrumu finālsērijas spēlēs guva vienus – uzvaras – vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles.

Pieredzējušais "Metallurg" uzbrucējs Sergejs Fjodorovs septiņās finālsērijas spēlēs sakrāja septiņus rezultativitātes punktus (3+4), un laukumā pavadīja 133 minūtes un 20 sekundes, kas ir lielākais spēles laiks "play-off" mačos starp aizsargiem.

Jau ziņojām, ka "Atlant" Rietumu konferences finālsērijā ar 4-2 pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv", bet Astrumu konferencē "Salavat Julajev" ar 4-3 uzvarēja Magņitogorskas "Metallurg".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!