Foto: PantherMedia/Scanpix
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība iesaka trim Krievijas pilsētām būvēt jaunas ledus arēnas, jo pašreizējās halles, kur notiek KHL spēles, vairs neatbilstot prasībām, ziņo aģentūra "R-Sport".

"Mēs redzam, kāds ir pieprasījums pēc KHL, drīz mēs nespēsim apmierināt līdzjutēju interesi vērot spēles klātienē," saka KHL prezidents Dmitrijs Černišenko. "Mūsu arēnas ir mazas. Pilsētas, kurās halles neatbilst KHL prasībām - Ņižņijnovgoroda, Novosibirska un Jekaterinburga. Tur vajag uzcelt jaunas, modernas ledus arēnas."

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" savas mājas spēles aizvada "Sporta pilī", kurā ir nedaudz vairāk par 5500 skatītāju vietām, Novosibirskas "Sibirj" spēlē izklaides-sporta kompleksā ar 7400 vietām, bet Jekaterinburgas "Avtomobiļist" spēlē kultūras-izklaides kompleksā "Uraļec", kurā ir 5570 skatītāju vietu.

Bijušais KHL viceprezidents Dmitrijs Kurbatovs vēl februārī paziņoja, ka viens no līgas uzdevumiem ir jaunu hokeja arēnu celtniecība tur, kur tas nepieciešams. Līga paudusi gatavību atbalstīt halles būvniecību pieminētajās trijās pilsētās un arī Novokuzņeckā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!