Foto: RIA Novosti/Scanpix
Kontinentālajai hokeja līgai (KHL) tuvākajā laikā ir iespēja paplašināties līdz pat 32 komandām, atzinis līgas prezidents Aleksandrs Medvedevs.

"Paplašināsimies gan uz krievu, gan ārzemju klubu rēķina. Mums ir iespēja pieaugt līdz pat 32 komandām," intervijā kanālam "Rossija 2" teicis Medvedevs. "Ceru, ka Toljati "Lada" atgriezīsies uzreiz pēc jaunās arēnas uzbūvēšanas."

"Līgā vēlas spēlēt arī Tjumeņa, Krasnojarska un Vladivostoka, bet no ārzemēm - Horvātija un Itālija. Tāpat neizslēdzu klubu no Vācijas un Somijas pievienošanās," stāstīja Medvedevs, piebilstot, ka saistībā ar iespējamo Somijas klubu spēlēšanu KHL pagaidām vēl nav nekas konkrēts.

Tāpat Medvedevs atzina, ka līga ies pretī finansiālu problēmu nomocītajai Novokuzņeckas "Metallurg" vienībai un šo sezonu tā pabeigs, savukārt par nākotni vēl skaidrības nav.

Kā ziņots, šajā sezonā KHL debitēja uzreiz trīs klubi, turnīrā iesaistoties Ukrainas komandai Doņeckas "Donbass", Bratislavas "Slovan" no Slovākijas un Čehijas klubam Prāgas "Lev".

Tāpat līgā atgriezās Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda, kas pēc traģiskās aviokatastrofas pagājušajā sezonā bija spiesta atsaukt savu dalību no turnīra.

Šajā sezonā KHL sacenšas 26 komandas, bet pagājušo sezonu līga noslēdza ar 23 vienību pārstāvniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!