Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs pieļauj, ka Ukrainas klubs Doņeckas "Donbass" varētu pārcelties uz Krievijas anektēto Krimu, vēsta Krievijas masu mediji.

Kā zināms, Ukrainas nestabilās politiskās situācijas dēļ KHL Gagarina kausa izcīņas spēles "Donbass" neaizvada savās mājās.

"Protams, gribētos, lai līdz nākamās sezonas sākumam Ukrainā situācija būtu stabilizējusies. Un lai Doņeckas klubs varētu spēlēt ne tikai izbraukumā, bet arī mājās. Šobrīd KHL komisija atkal ir devusies uz Doņecku, lai redzētu, kāda ir situācija," saka Medvedevs. "Taču gribu stingri noteikt: mēs neriskēsim ar spēlētājiem, vai tā būtu kāda provokācija vai briesmas dzīvībai."

KHL prezidents nenoliedza iespēju, ka "Donbass" varētu pārcelties uz citu vietu. "Kuluāros šī tēma tiek apspriesta. Kāpēc gan nepārvest komandu uz Krimu? Mums jau bija plāns, ka Sočos izmantoto arēnu "Šaiba" pārvietot uz citurieni. Kāpēc gan ne uz Krimu? Piemēram, uz Jaltu. Man liekas, ka Jalta un Soči varētu būt laba konkurence hokejā."

Jau ziņots, ka Krievija kopš februāra beigām okupējusi Ukrainai piederošo Krimas pussalu. Krievijas prezidents Vladimirs Putins parakstījis likumu par Krimas aneksiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!