Foto: LETA

Kontinetālās hokeja līga (KHL) "Arēnas Rīga" fanu atribūtīkas veikalā "KHL-STORE" sākot ar 4.novembri sāks tirgot speciālo 2011./2012. gada sezonas Zvaigžņu spēles fanu atribūtiku un traģēdijā bojā gājušās Jaroslavļas "Lokomotiv" komandas piemiņas atribūtiku.

Veikalā būs nopērkami, dažādi apģērbi un aksesuāri, kas speciāli izgatavoti ar ceturtās sezonas Zvaigžņu spēles simboliku.

Speciāli šim notikumam ir padomāts arī par veikalā nopērkamajām biļetēm uz Zvaigžņu spēli, kura norisināsies "Arēnā Rīga" 2012. gada 21. javārī. Pircējs iegādāto biļeti saņems īpāši izgatavotās biļešu aploksnēs, kas var kalpot, kā dāvana īstiem hokeja mīļotājiem. Iegādātā biļete būs derīga arī uz 20. janvārī paredzēto "Veterānu zvaigžņu spēli".

Līdz Rīgai pārdošanā beidzot ir nonākusi "Lokomotiv" piemiņas atribūtika, kas veltīta ne tikai aviokatastrofā bojāgājušajiem kluba spēlētājiem, bet arī kluba pārstāvjiem un treneru korpusam. Visi līdzekļi, kas tiks iegūti ar atribūtikas pārdošanu, tiks novirzīti bojāgājušo ģimenēm.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!