Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles Rietumu konferences jeb Sanda Ozoliņa vārdā nosaukto komandu vadīs Latvijas speciālists Oļegs Znaroks, kurš trenē Maskavas "Dinamo", un Sanktpēterburgas SKA galvenais treneris Milošs Ržiha, vēsta līgas oficiālā mājaslapa.

Znaroks un Ržiha KHL Zvaigžnu spēles komandas vadīs jau otro reizi.

Tikmēr Austrumu konferences komandu jeb Sergeja Fjodorova vienību vadīs Čeļabinskas "Traktor" treneris Valērijs Belousovs un Hannu Jortika no Habarovskas "Amur".

Atgādinām, ka Ozoliņa komandas sākumsastāvā līdzjutēji iebalsoja Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucēju Miķeli Rēdlihu.

Kopā ar Rēdlihu sākumpieciniekā izies uzbrucēji Vadims Šipačovs no Čerepovecas "Severstaļ" un Minskas “Dinamo” hokejists Džefs Plets, kā arī aizsargi Jere Karalahti no Minskas "Dinamo" un Maksims Čudinovs no "Severstaļ". Vārtus sargās Konstantīns Baruļins no Mitišču "Atlant".

Savukārt Austrumu konferences komandas starta sastāvu veidos vārtsargs Mihails Birjukovs (Hantimansijskas "Jugra"), aizsargi Iļja Ņikuļins (Kazaņas "Ak Bars") un Miko Meenpē (Habarovskas "Amur"), kā arī uzbrucēji Jevgēņijs Kuzņecovs ("Traktor"), Aleksejs Kaļužnijs (Omskas "Avangard") un Jakubs Petružaleks ("Amur").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!