Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Maskavas "Dinamo" uzbrucējs Leonīds Komarovs pēc zaudējuma Rīgas "Dinamo" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) "play-off" pirmajā kārtā atzinis, ka Rīgā līdzjutēju atbalsta dēļ pretiniekiem ir grūti spēlēt, bet viņš savukārt neesot nemaz tik rupjš hokejists, kā daudzi iztēlojas.

Foto galerija

"Vispār es uzskatu, ka Rīgā, pie tāda līdzjutēju atbalsta mājiniekiem, ir ļoti grūti spēlēt ikvienai komandai," atzīstas Komarovs. "Taču neslēpšu – tāds hokejs man patīk, kad arēna piebāzta līdz augšai un fani visu laiku uzmundrina savu komandu."

"Es cenšos spēlēt uz komandu, bet ja kādam šķiet, ka darbojos pārāk asi, lai paskatās manu statistiku – visas "play-off" sērijas laikā es nopelnīju tikai divas soda minūtes," uzsver Komarovs. "Saprotu, ka spēlēt pret mani nav ļoti ērti, taču es netraumēju pretiniekus, bet cīnos līdz galam. Šoreiz tas nepalīdzēja. Taču es vēl esmu jauns, varbūt nākamreiz man izdosies."

Jau ziņojām, ka Rīgas "Dinamo" KHL "play-off" pirmās kārtas sestajā spēlē ar 2:1 papildlaikā pārspēja Maskavas "Dinamo", sērijā uzvarot ar 4-2 un iekļūstot Gagarina kausa izcīņas ceturtdaļfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!