Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" uzbrucējs Leonīds Komarovs pēc sestdienas asumiem un rupjībām bagātās spēles pret Rīgas "Dinamo" krievu masu medijos izteicās, ka turpinās "sist rīdziniekus", ja viņi tā spēlēs arī tālāk.

Foto galerija

Atgādinām, ka sestdien rīdzinieki ar 5:1 uzvarēja Maskavas komandu, Gagarina kausa pirmās kārtas sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1. Sestdienas spēlē Maskavas "Dinamo" nopelnīja 38 soda minūtes, no kurām 28 minūtes tikai pēdējā trešdaļā. Tieši pēdējā trešdaļā maskavieši izcēlās ar rupju spēli, par ko noraidījumus izpelnījās Kriss Saimons, Maksims Solovjovs un Vladimirs Gorbunovs.

"Mēs slikti spēlējām, kā miruši bijām. Pat nezinu, kur vaina, kaut kas notiek komandā, bija smagi spēlēt. Treneris [Oļegs Znaroks] pagaidām neko nesaka, paši nedaudz atpūtīsimies, bet tad skatīsimies, ko darīt tālāk," teica Komarovs.

Pēc Komarova teiktā, trešajā periodā daudzās maskaviešu rupjības esot bijušas tikai reakcija uz rīdzinieku provokācijām. "Ja rīdzinieki tā turpinās spēlēt, mēs viņus sitīsim. Pasēdēsim uz noraidīto soliņa, nekas traģisks, toties viņi gulēs. Šodien [sestdien] mēs vēl mierīgi nospēlējām, nākamajā spēlē sitīsim vēl spēcīgāk. Mums komandā vēl ir cilvēki, kas ar to nodarbojas."

Par kaušanos laukumā, ne tikai spēlēšanu, Komarovs izteicās arī pēc otrās spēles Maskavā, kurā mājinieki uzvarēja ar 8:4. Toreiz Komarovs arī uzsvēra pazīstamā "policista" Krisa Saimona pievienošanos Maskavas "Dinamo" un šī pieredzējušā spēlētāja nozīmi. "Ja visi būtu tādi, kā Saimons! Superīgi spēlē un visi no viņa baidās. Tieši tāds hokejists mums pietrūka. Un, pats galvenais, ka viņš iemācīja mani kauties."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!