Foto: F64

Rīgas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs pēc pirmā treniņnometnes posma atzinis, ka spēlētāji treniņu darbam pirms gaidāmās sezonas piegājuši īpaši nopietni.

"Pēc pagājušās sezonas visi saprot, ka vajag uzlabot rezultātu. Visi vasarā ir strādājuši," intervijā kluba mājas lapā saka Rēdlihs. ""Labi, ka tika iziets tāds pamatīgs sagatavošanās posms. Arī treneri var teikt, ka ir redzami uzlabojumi - 3000 metru skrējienā visi uzlabojām savus rezultātus. Patīkami!"

Pieredzējušais aizsargs atzīst, ka šī sezona fiziskās izturības ziņā būs smagāka. "Tāpēc, ka šajā sezonā spēļu kalendārs ir blīvākas, mums ir kārtīgi jāsagatavojas. Uz treniņnometni, uz sagatavošanās posmu ieradāmies nedaudz ātrāk. Šī treniņnometne būs arī pamatīgāka. Galvenais ir izturēt," saka Krišjānis.

Jauno sezonu Krišjānis Rēdlihs sagaida ar pozitīvu noskaņojumu: "Objektīvi vērtējot, domāju, šī varētu būt viena no labākajām sezonām. Šogad mums ir pietiekami daudz pārbaudes spēļu, lai viens otram kārtīgi pielāgotos un saprastu, ko komandas biedrs dara laukumā. Uzreiz jau tā saspēle nebūs, tam jau arī tās pārbaudes spēles ir domātas, lai viņās "pieslīpētos"."

Pirmo pārbaudes spēli pirms jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas Rīgas "Dinamo" aizvadīs 2.augstā pret Ufas "Salavat Julajev" fārmklubu "Toros".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!