Foto: Itar-Tass/Scanpix
Maskavas "Dinamo" uzbrucējs Kriss Saimons ir gandarīts, ka beidzot guvis vārtus savas jaunās komandas labā, un sagaida, ka "play-off" sērija pret Rīgas "Dinamo" ilgs visas septiņas spēles.

"Priecājos, ka beidzot guvu vārtus [Maskavas] "Dinamo" labā," pēc otrās "play-off" spēles, kurā maskavieši uzvarēja ar 8:4, teica Saimons. "Taču pārāk sapriecāties un ieslīgt pašapmierinātībā pēc šī uzvaras nevajadzētu – es gatavojos uz septiņu spēļu sēriju. Gribētos, protams, uzvarēt ātrāk, taču nav fakts, kas tas notiks."

Ceturtdienas spēlē Saimons guva divus vārtus un izpelnījās arī noraidījumu, un allaž bija klāt momentos, kad starp spēlētājiem brieda konflikts un kūsāja emocijas. "Es nestāvēšu malā un neskatīšos, kad divi pretinieki lien pie mūsu spēlētāja un kādam sit ar nūju pa muguru," hokejists ir kareivīgi noskaņots. "No sava stila es neatkāpšos."

Rīgas "Dinamo" otrajā "play-off" pirmās kārtas spēlē ar 4:8 piekāpās Maskavas "Dinamo", kuri izlīdzināja rezultātu sērijā. Pirmajā mačā trešdien ar 2:1 papildlaikā uzvarēja rīdzinieki. KHL "play-off" sērija ilgs līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!