Foto: Reuters/Scanpix

Viens no pasaules labākajiem hokejistiem kanādietis Sidnijs Krosbijs šobrīd veicot pārrunas ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) un Šveices čempionāta komandām, vēsta Ziemeļamerikas laikraksts "Pittsburgh Post-Gazette".

Krosbija aģents Pets Brisons stāstīja, ka Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" zvaigzne šobrīd aktīvi trenējas. Tā kā joprojām nav skaidrs, kad noslēgsies ieilgušais NHL lokauts, Krosbijs sāk meklēt iespējas, kur aizvadīt šo sezonu.

Tiek ziņots, ka viņš šobrīd veic pārrunas ar KHL un Šveices komandām. Iepriekš Krosbijs izteicās, ka nesteidzas pievienoties kādai Eiropas komandai.

Krosbijs 2005.gadā tika izvēlēts jauno spēlētāju draftā ar kopējo pirmo numuru. 2009.gadā viņš palīdzēja "Penguins" komandai izcīnīt Stenlija kausu, 21 gada vecumā kļūstot par jaunāko kapteini, kurš kļuvis par NHL čempionu. Viņš savas karjeras laikā ieguvis gan NHL vērtīgākā spēlētāja balvu, gan kļuvis par rezultatīvāko hokejistu un labāko vārtu guvēju.

Savā NHL karjerā Krosbijs 434 regulārā čempionāta spēlēs izcēlies ar 223 gūtajiem vārtiem un 386 rezultatīvām piespēlēm, bet 68 Stenlija kausa spēlēs viņš pievienojis 90 rezultativitātes punktus (33+57).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!