Foto: RIA Novosti/Scanpix
Latvijas aizsargs Artūrs Kulda otrdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, bet viņa pārstāvētā Novosibirskas "Sibirj" komanda pārtrauca Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētās čempionvienības Maskavas "Dinamo" astoņu uzvaru sēriju.

Maskavā notikušajā mačā "Sibirj" uzvarēja pagarinājumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:0, 2:1, 1:0).

Kulda ar rezultatīvu piespēli izcēlās spēles 56.minūtē, kad Jori Lehtere izvirzīja "Sibirj" komandu vadībā ar 2:1.

Divas minūtes vēlāk 2:2 panāca Dmitrijs Pestunovs, bet uzvaru viesi nodrošināja pagarinājuma trešajā minūtē, kad precīzi meta Ņikita Zaicevs.

Kulda izpelnījās otro lielāko spēles laiku savā komandā - 26 minūtes un viena sekunde. Sev atvēlētājā laikā aizsargs neveica nevienu metienu pa pretinieku vārtiem.
Šosezon aizvadītajās 17 spēlēs Kulda tagad guvis sešus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas "Dinamo" ar 36 punktiem 17 spēlēs atrodas pirmajā vietā, šo pašu pozīciju ieņemot arī visas līgas kopvērtējumā, bet tai ar 32 punktiem 16 mačos seko Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda, kuru pārstāv arī šobrīd traumētais latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

Kā ziņots, Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ar 17 punktiem 17 cīņās atkritusi uz pēdējo, 14.pozīciju Rietumu konferencē.

Savukārt Austrumu konferencē pirmā ar 31 punktu 15 cīņās ir Čeļabinskas "Traktor" vienība, kurai ar tikpat punktiem 17 spēlēs seko "Sibirj" vienība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!