Foto: LETA

Ar uzvarām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulāro čempionātu otrdien noslēguši Latvijas aizsargu Artūra Kuldas un Oskara Bārtuļa pārstāvētās vienības.

Kuldas pārstāvētā Ufas "Salavat Julajev" otrdien savā laukumā ar 3:2 (0:0, 2:2, 1:0) pārspēja Novosibirskas "Sibirj" hokejistus.

Pēc divām trešdaļām rezultāts starp abām komandām bija kaujinieciski neizšķirts 2:2, taču trešajā periodā Ufas klubam izdevās izraut uzvaru, kad 43.minūtē izcēlās Antons Sļepiševs.

Kulda šajā cīņā nospēlēja 15 minūtes un 34 sekundes, veicot divus nesekmīgus metienus pa pretinieku vārtiem. Tāpat Latvijas izlases hokejista rēķinā arī trīs bloķēti pretinieku metieni.

Tikmēr Bārtuļa pārstāvētā Kazahstānas komanda Astanas "Baris" savā laukumā ar 4:2 (2:0, 0:1, 2:1) pārspēja Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 32 sekundes, metienus pa to laiku neizdarot, taču pirmajā trešdaļā nopelnot divas soda minūtes par spēles laika vilcināšanu.

"Baris" komanda regulāro turnīru noslēdza ar piecām uzvarām pēc kārtas.

Savukārt pie graujoša panākuma tikusi Vladivostokas "Admiral", kur par aizsargu treneri strādā Andrejs Maticins, jo šī vienība savā laukumā ar 6:0 (1:0, 1:0, 4:0) sagrāva Habarovskas "Amur".

Ar 60 spēlēs izcīnītiem 93 punktiem "Baris" Austrumu konferences kopvērtējumā ierindojās piektajā vietā, un jau tagad skaidrs, ka izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā šis klubs tiksies ar Omskas "Avangard". Savukārt "Salavat Julaev" ar 86 punktiem konferencē pagaidām ir sestie, taču viņus vēl var apsteigt Čeļabinskas "Traktor".

Tikmēr "Admiral" ar 80 punktiem sezonu noslēdza Austrumu konferences devītajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!