Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo" negaidītā trenera maiņa esot iespaidojusi, tāpēc arī tika piedzīvots graujošais zaudējums Helsinku "Jokerit" komandai, atzina galvenā trenera vietas izpildītājs Valērijs Kuļibaba.

Jau vēstīts, ka svētdien Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 0:8 izbraukumā kapitulēja Helsinku "Jokerit" vienībai.

"Apsveicu "Jokerit" ar uzvaru. Pēdējā laika notikumi ir iespaidojuši komandu, tāpēc arī šāds rezultāts. Restartēsimies un iesim tālāk," pēc mača Kuļibabas teikto citē Rīgas "Dinamo" preses dienests.

Šī Rīgas komandai bija otrā spēle pēc Sergeja Zubova negaidītās aiziešanas. Abās spēlēs rīdzinieki vārtus neguva.

"Dinamo" aizsargs Kārlis Čukste norādīja, ka šādas spēles ir jāaizmirst pēc iespējas ātrāk.

"Spēle bija ļoti smaga. Ne tikai fiziskajā, bet arī psiholoģiskajā aspektā. Šovakar mačs nevedās, kā mēs to gribētu, tādēļ bija diezgan grūti saņemties. Taču rīt ir jauna diena. Šis mačs ir jāizmirst. Mums ir jāmācās no šīs spēles, jābūt pozitīviem un jāizmanto saliedētība, kas mums ir izveidojusies komandā. Tikai tā mēs varam kaut ko sasniegt. Jo saliedētāki mēs būsim, jo vairāk varēsim kopīgi paveikt," pauda Čukste.

Pēc tam, kad "Dinamo" ielaida septītos vārtus, Juhanu Matsonu vārtos nomainīja Ēriks Vītols, kuram bijis liels uztraukums par savu došanos laukumā.

"Biju nedaudz pārsteigts par savu došanos laukumā. Pirmajās divās minūtēs bija ļoti liels uztraukums. Tomēr pēc tam sekoja metieni, kurus puiši palīdzēja nobloķēt, un "iegāju" spēlē. Pēc otrā perioda ģērbtuvē noskaņojos, tas palīdzēja iziet laukumā ar lielāku pārliecību," teica Vītols. "Pēc šādām spēlēm nav viegli. Neko darīt. Šādi mači ir jāizmirst un jādomā par nākamajām cīņām. Pagātni vairāk nevar izmainīt. Mums ir jāizvērtē savas kļūdas, lai nākotnē tās neatkārtotos."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!