Foto: Reuters/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta maču Ķīnas pilsētā Šanhajā starp vietējo Pekinas "Kuņluņ Red Star" un Ņižņekamskas "Ņeftehimik" otrdien apmeklējuši tikai 550 cilvēki, kas ir turnīra antirekords.

Šajā mačā uzvaru ar 2:1 izcīnīja "Kuņluņ Red Star" hokejisti, taču uz Šanhajas "Feiyang" arēnu, kuras ietilpība ir aptuveni 5000 cilvēku, bija ieradušies vien 550 skatītāji. Kopš KHL dibināšanas nevienā citā mačā tik maz interesentu vēl nebija bijis.

"Tas ir kluba menedžmenta jautājums, jo šajā situācijā, visticamākais, darbs kaut kur netika paveikts līdz galam," aģentūrai "R-Sport" sacīja KHL direktoru padomes loceklis Romāns Rotenbergs. "Kluba pārstāvji ir informēti par problēmu un solījuši to atrisināt."

Zīmīgi, ka vienības Ķīnas kluba sporta direktora vietnieks ir latvietis Raitis Pilsētnieks. Kluba vēsturē pirmo mājas spēli, kas 5.septembrī notika "Le Sports" arēnā Pekinā, klātienē noraudzījās nepilni 8000 skatītāju, bet nākamie divi mači notikuši Šanhajā ar daudz pieticīgāku līdzjutēju skaitu.

Ar septiņās spēlēs izcīnītiem 12 punktiem "Kuņluņ Red Star" komanda Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!