Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Jaunizveidoto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Ķīnas klubu Kuņluņas "Red Star" papildinājuši divi somu aizsargi - Tūka Mantila un Ansi Salmela, kā arī Francijas izlases uzbrucējs Damjens Flerī, ziņo līgas preses dienests.

Līgumu abi somu hokejisti parakstījuši uz vienu sezonu. Līgums uz diviem gadiem noslēgts tikai ar treneriem un vārtsargu Tomiju Karhunenu, ar hokejistiem - uz vienu sezonu, ziņo "Sport Ekspress".

35 gadus vecais Mantila KHL spēlē kopš 2011. gada. Divas sezonas viņš pārstāvēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību, pa vienai sezonai - Habarovskas "Amur" un Zagrebas "Medveščak", kas bija viņa pēdējā darbavieta.

31 gadu vecais Salmela KHL spēlēja no 2011. līdz 2013. gadam, pārstāvot Omskas "Avangard" vienību, bet nākamās trīs sezonas aizvadīja Zviedrijā, spēlējot "MODO", "HV71", "Färjestad BK" un "Brynäs IF".

30 gadus vecais Flerī aizvadīto sezonu spēlēja Vācijas DEL līgā, Šveningeras "Wild Wings" komandā.

Kā ziņojām, "Red Star" komandas kodolu veidos ārzemju spēlētāji, bet trenēs krievu speciālists Vladimirs Jurzinovs jaunākais. Ķīnas klubs KHL čempionātam pievienosies jau nākamajā, 2016./2-17. gada sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!